Nu beschikbaar! Onze nieuwe online training Fit to Compete!

Emailadres

info@bartelsinstituut.nl

Telefonisch contact

06 28 330 551

Het team van Bartels Instituut

Maak kennis met onze specialisten

Bartels Horse & Health Instituut heeft een paardeneigenaar, ruiter/amazone of paardenbedrijf inmiddels veel te bieden. Het team van Bartels Horse & Health Instituut is het afgelopen decennium dan ook flink gegroeid. Naast fysiotherapeuten bestaat het team uit praktijktrainers, een (administratief) ondersteuner, ruiters, trainers en vrijwilligers.

Samenwerken is sowieso een sleutelwoord binnen Bartels Instituut. We geloven in een omgeving waarin iedereen kan doen waar hij of zij goed in is en voldoening uit haalt. Een positieve werkomgeving, waarin ruimte is voor groei en waarin er gestreefd wordt naar het best mogelijke resultaat voor de paarden en cursisten waar mee gewerkt wordt.

Naast Gisella bestaat de kern van het team uit een administratief en organisatorisch ondersteuner, een docent-dierenarts, een heel fijne groep van gedreven en betrokken praktijktrainers en het team van stal Belvedere.
Dit team werkt nauw samen met diverse externe specialisten, waaronder dierenartsen, hoefsmeden, voedingsspecialisten, zadelpassers en overige deskundigen. Gezamenlijk zorgen ze voor een optimaal functionerend paard.

Eigenaresse & Fysiotherapeute

Praktijktrainer / Examinator / Organisatie themadagen

Praktijktrainer & Bitfitter

Praktijktrainer & Organisatie

Praktijktrainer / Planning / Examinator

Praktijktrainer & Psycholoog

Praktijktrainer

Praktijktrainer & Grand-Prix amazone

Personal assistant / Administratie

Stagebegeleider

Stagebegeleider

Docent & Dierenarts

Stalmanager Stal Belvedere

Ja, ik wil op de hoogte blijven!

Wil je op de hoogte blijven van onze opleidingen, cursussen en themadagen? Laat je email achter!