Nu beschikbaar! Onze nieuwe online training Fit to Compete!

Emailadres

info@bartelsinstituut.nl

Telefonisch contact

06 28 330 551

Claudia Lankhorst

Praktijktrainer, stagebegeleider, psycholoog (master neuropsychologie)

Ontwikkelde een pakket dat cursisten kan helpen bij het effectief bestuderen van de stof. Heeft een eigen paard en legt zich toe op het ‘leren leren’ en de communicatie tussen dienstverleners en paardeneigenaren. 

Claudia Lankhorst is als  praktijktrainer verbonden aan Bartels Horse & Health Instituut. Aan de oorsprong van menig paardenmasseur staat hun wil om een probleem bij hun eigen paard op te lossen. Zo ook bij Claudia, het gezicht achter My happy athlete.

Claudia begon zich naast het rijden en verzorgen ook op andere manieren te verdiepen in het paard. Van grondwerk tot rechtrichten aan de hand en tot het starten van de opleiding tot sportmasseur voor paarden bij Bartels & De Bascule eind 2014. Claudia Lankhorst heeft in april 2016 de opleiding succesvol afgerond en houdt zich naast de sportmassages ook bezig met bootcamptrainingen voor paarden.

In het voorjaar van 2017 stond een serie case studies op de planning voor het verder uitwerken van het concept EquiBootcamp waarin Claudia ook samenwerkte met een dierenfysiotherapeut. Naast het ondersteunen van paarden middels de sportmassages, wil Claudia zich ook verdiepen in de bijdrage die onbelaste training kan leveren aan de fysieke en mentale ontwikkeling van het paard gericht op duurzame verbetering van lichaamsgebruik en houding.

Ja, ik wil op de hoogte blijven!

Wil je op de hoogte blijven van onze opleidingen, cursussen en themadagen? Laat je email achter!